Zelf gitaar leren spelen

Met de juiste cursus is het kinderspel!

Gitaar leren spelen voor beginners

Op deze pagina hebben we zowel Nederlandstalige als Engelstalige gitaar cursussen verzameld die zowel lessen via een boek als video lessen bevatten. Leren uit een boek wordt na een tijdje saai en verliest al snel je focus. Dankzij de  video lessen kunnen er bepaalde dingen meer in detail worden uitgelegd en kan je  zelf zien hoe je juist de gitaar moet bespelen. Dankzij deze cursussen kunnen ook beginners zelf gitaar leren spelen.

Nederlandstalige gitaar cursus

Online Cursus Gitaar spelen – Gitaarpremium

Gitaarpremium is een verzameling van  zeer duidelijke gitaarlessen in de vorm van leuke oefen video’s welke zeer goed te begrijpen voor elke beginnende gitaarspeler. Hieronder vind je een voorbeeldje van les 1 van de cursus.

Een uitstekende cursus waarbij je doormiddel van simpele maar effectieve trainingvideo’s alle technieken leert om een goede gitaarspeler te worden.

Ga naar de website van Gitaarpremium

 

 Waarom Nederlandstalige lessen?

We gaan heel eerlijk met je zijn, de Engelstalige gitaarcursussen bevatten veel meer video’s en gaan vaak veel dieper in op het spelen van de gitaar. Echter is het zo dat het gewoon veel prettiger is om gitaar te leren spelen als beginner in je eigen moedertaal. Dit is de voornaamste reden waarom we iedereen aanbevelen om te kiezen voor Gitaarpremium. Als je ervan overtuigd bent dat je Engels redelijk goed is dan kan je beter voor de Engelstalige cursus gaan aangezien je hier veel meer leermateriaal krijgt. We bevelen je in dat geval Jamorama aan.

 

Engelstalige gitaar cursussen

Het nadeel van deze cursussen is natuurlijk dat deze in het Engels zijn. De voordelen zijn dan weer dat je veel meer video’s krijgt die gemaakt zijn door een team van professionele muzikanten, muziekleraars en producers. Ook de prijs is veel goedkoper mede dankzij de lage dollarkoers. Kan je engels? doe dan je voordeel met deze ongelofelijk goedkope cursus gitaar spelen.

Jamorama

Jamorama is een Engelse cursus die al meer dan 200000 mensen geholpen heeft om gitaar te kunnen spelen. Deze cursus is een volledige beginners handleiding die je alles leer wat je moet weten over het gitaar spelen van beginner tot geavanceerde gitaarspeler.

  • Cursus samengesteld door muziekleraars en professionele muziekanten
  • 250 pagina’s die je stap voor stap gitaar leren
  • 216 akkoorden om te leren
  • 148 videos waarin je alles stap voor stap uitgelegd wordt
  • Games en software die je helpen bij je lessen gitaar

Ga naar de website van Jamorama

 

Guitar Superstars

7 muziekleraars leren je gitaar spelen via toffe en duidelijke video, online tools, persoonlijke lesplannen en veel meer.

Ga naar de website van Guitar Superstars

 

Privacy policy